Het Mediart-Judan Medical Team

   
Marc de Schutter

Marc is mede-eigenaar en directeur van Mediart-Judan Medical BV. Samen met zijn echtgenote Leonie geeft hij met veel plezier leiding aan de groothandel. Marc staat voor een goede service en zijn credo is ‘doen wat je belooft’. Marc is een groot sportliefhebber (bij voorkeur voetbal) en is daarom voor veel voetbalverzorgers de ideale gesprekspartner. Hij is nog als voetballer actief bij de veteranen op donderdagavond en daarnaast leider trainer van een jeugdteam van v.v. Prinsenland.

Leonie de Schutter

Leonie is als vrouw van Marc de stille kracht achter Mediart-Judan Medical BV. De kans is groot dat u haar te spreken krijgt wanneer u 's avonds op het mobiele nummer belt. Leonie haar grootste hobby zijn haar 3 kinderen, borrelen met vrienden en wintersporten bij haar zus in Oostenrijk.
    
    
    

Anita Derksen

Anita zorgt met haar energieke karakter voor een hoop leven binnen de groothandel. Anita neemt de administratie en boekhouding voor haar rekening, omdat ze erg opgeruimd is en sterk met cijfertjes. Naast haar werk is Anita druk met haar gezin en bedrijvigheid thuis en kan ze enorm genieten van zowel een wintersport als een vakantie naar de zon. 
    
    

Martijn van Hoven

Martijn is iemand die zaken graag goed, snel en nauwkeurig regelt. Hij is een enorme sportliefhebber en heeft een enorme parate kennis van met name het betaald- en amateur voetbal. Martijn is een echte winnaar en houdt zeker niet van half werk. Deze eigenschappen maken hem tot iemand waarmee het prettig samenwerken is. Dit geld voor zowel zijn collega’s maar zeker ook onze klanten! In zijn vrije tijd is hij actief als voetballer bij v.v. Seolto en kun je hem altijd bellen om een partij te tennissen. Verder is hij vader van zoon Jesse.

Bjorn Schippers

Bjorn is onze jongste collega en naast zijn werk nog bezig met een studie commerciële economie. Hij is binnen ons team onder andere bezig met marketing en communicatie. Bjorn is een rustige jongen die zijn werk vol overgave doet. In zijn vrije tijd is Bjorn grensrechter van het eerste elftal van v.v. Prinsenland en verder als speler bij de JO23.
     
     

Koen de Wit

Koen is onze vakantiekracht. Als zijn studieschema het toelaat, komt hij ons helpen. Zijn favoriete bezigheden zijn het up-to-date houden van de webshop en het wegrijden van bestellingen. Zijn aanhangerrijbewijs komt wel eens van pas bij grotere bestellingen! In zijn vrije tijd is hij actief als keeper bij v.v. Prinsenland.