Het Mediart-Judan Medical Team

   
Marc de Schutter
Marc is mede-eigenaar en directeur van Mediart-Judan Medical BV. Samen met zijn echtgenote Leonie geeft hij met veel plezier leiding aan de groothandel. Marc staat voor een goede service en zijn credo is ‘doen wat je belooft’. Marc is een groot voetballiefhebber en is daarom voor veel voetbalverzorgers de ideale gesprekspartner. Hij is als bestuurslid betrokken bij de plaatselijke v.v. Prinsenland en actief voetballer bij de veteranen op donderdagavond. Vooral een goede derde helft is daarbij belangrijk.

 

Leonie de Schutter
Leonie is als vrouw van Marc de stille kracht achter Mediart-Judan Medical BV. De kans is groot dat u haar te spreken krijgt wanneer u 's avonds op het mobiele nummer belt. Leonie haar grootste hobby zijn haar 3 kinderen en wintersport bij haar zus in Oostenrijk.

 

 

   

Anita Derksen
Anita zorgt met haar energieke karakter voor een hoop leven binnen de groothandel. Anita neemt de administratie en boekhouding voor haar rekening, omdat ze erg opgeruimd is en sterk met cijfertjes. Naast haar werk is Anita moeder van 3 kinderen en gaat graag met haar gezin op ski-vakantie.

 

 

Peter van Geel
Peter is met zijn rustige persoonlijkheid een welkome aanvulling voor zijn wervelende collega’s binnen Mediart-Judan Medical BV. Peter is verantwoordelijk voor het inpakken van de bestellingen, maar ook voor andere klusjes draait hij zijn hand niet om. Peter is de vriendelijkheid zelve, maar kent toch één groot minpunt. Hij heeft namelijk geen verstand van voetbal. 

 

  Martijn van Hoven

  Martijn is iemand die graag zaken goed en snel regelt. Naast het werken en zijn vaderschap heeft hij nog tijd om te tennissen en te voetballen.

 

 Koen de Wit 

 Koen is onze vakantiekracht. Ieder vrij uur buiten school probeert hij ons te helpen. In zijn vrije tijd is hij actief als keeper van v.v. Prinsenland.