Sportverzorger artikelen

Mediart-Judan Medical BV is het adres voor de sportverzorger, fysiotherapeut en bedrijfshulpverlener. De producten in ons brede en complete assortiment zijn zorgvuldig geselecteerd en terug te vinden in onze webshop Fysiomaterialen.nl. Als sportverzorger of fysiotherapeut heeft u in Mediart-Judan Medical BV een professionele en betrouwbare leverancier van medische materialen.

Fysiotherapeut materialen

Onze producten voor de sportverzorger en fysiotherapeut zijn niet alleen van hoogwaardige kwaliteit, maar hebben ook een concurrerende prijs en worden binnen enkele dagen bij u geleverd. Wanneer u als sportverzorger of fysiotherapeut te maken heeft met een  acute blessure, waarbij u direct materialen nodig heeft, bent u ook altijd welkom in onze showroom. De koffie staat altijd voor u klaar!

Bedrijfshulpverlener benodigdheden

Ook als bedrijfshulpverlener bent u bij Mediart-Judan Medical BV aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat uit complete verbandtrommels en vullingen, maar ook losse EHBO of BHV materialen zijn in onze webshop Fysiomaterialen.nl te vinden. Als bedrijfshulpverlener bent u verantwoordelijk voor de veiligheid binnen uw bedrijf. Als medische groothandel houden wij rekening met deze verantwoordelijk van de bedrijfshulpverlener door onze snelle leveringen en goed advies. Het is ook mogelijk om uw BHV controle door ons op locatie te laten uitvoeren. U kunt vrijblijvend een offerte opvragen voor de jaarlijkse controle van uw verbandkoffers.

Alle materialen voor de sportverzorger, fysiotherapeut en bedrijfshulpverlener vindt u in onze webshop Fysiomaterialen.nl!