Medische groothandel

In 1992 is sportmedische groothandel Mediart opgericht door Ton Vriens vanuit een zolderkamer in Dinteloord. Met de kernwoorden snel leveren, scherpe prijzen en doen wat je beloofd is de medische groothandel steeds verder gegroeid. In 2001 is Judan Medical uit Rijen overgenomen en is Mediart-Judan Medical ontstaan. Met deze overname is het assortiment van de sportmedische groothandel uitgebreid van sportverzorging richting fysiotherapie.

EHBO

Daarnaast zijn ook EHBO materialen aan het assortiment van de sportmedische groothandel toegevoegd. Bij EHBO materialen kunt u denken aan EHBO verbandtrommels en allerlei losse EHBO artikelen, zoals pleisters, gaasjes en snelverbanden.

Sportmedische groothandel

In 2005 hebben Marc en Leonie de Schutter medische groothandel Mediart-Judan Medical overgenomen. Met frisse energie zijn zij begonnen en hebben het bedrijf verder uitgebreid. Van 2008 tot en met half 2016 was sportmedische groothandel Mediart-Judan Medical gevestigd aan de Steenbergseweg. Sinds 2016 zijn wij gevestigd op het huidige adres, Oliemolen 13 te Dinteloord. Om de service verder te verbeteren is in 2014 de webshop www.fysiomaterialen.nl gelanceerd. Vanuit Dinteloord zorgen wij ervoor dat alle bestellingen dagelijks de deur uit gaan met nog steeds een snelle service, scherpe prijzen en het persoonlijk contact. U bent van harte welkom bij medische groothandel Mediart-Judan Medical BV in Dinteloord. De koffie staat altijd klaar!