Het Mediart-Judan Medical Team

   
Marc de Schutter
Marc is mede-eigenaar en directeur van Mediart-Judan Medical BV. Samen met zijn echtgenote Leonie geeft hij al meer dan 10 jaar met veel plezier leiding aan de groothandel. Marc staat voor een goede service en zijn credo is ‘doen wat je belooft’. Marc is een groot voetballiefhebber en is daarom voor veel voetbalverzorgers de ideale gesprekspartner. Hij is als bestuurslid betrokken bij de plaatselijke v.v. Prinsenland, waar hij als jeugdvoorzitter verantwoordelijk is voor de jeugdafdeling. Actief voetballen lukt vanwege knieproblemen helaas niet meer, maar langs de velden naar voetbal kijken,                                          zal hij blijven doen.

Leonie de Schutter
Leonie is als vrouw van Marc de stille kracht achter Mediart-Judan Medical BV. De kans is groot dat u haar te spreken krijgt wanneer u 's avonds op het mobiele nummer belt. Leonie haar grootste hobby zijn haar 3 kinderen, maar ook op de tennisbaan is ze regelmatig te vinden.

 

 

 

Wouter Boot
Wouter is naast Marc dagelijks in de groothandel werkzaam, waardoor u hem waarschijnlijk te spreken krijgt wanneer u belt. Wouter voetbalt zelf in het derde elftal van v.v. Steenbergen, waar hij vooral uitblinker is in de derde helft. Wouter is servicegericht, houdt ervan zaken goed te regelen en problemen te tackelen. Er wordt gezegd dat hij op het voetbalveld als verdediger dat laatste wel iets te serieus neemt.
   

   

Anita Derksen
Anita zorgt met haar energieke karakter voor een hoop leven binnen de groothandel. Anita neemt de administratie en boekhouding voor haar rekening, omdat ze erg opgeruimd is en sterk met cijfertjes. Naast haar werk is Anita moeder van 3 kinderen. Anita houdt ook veel van tennissen en gaat graag met haar gezin op ski-vakantie.

 

 

Peter van Geel
Peter is met zijn rustige persoonlijkheid een welkome aanvulling voor zijn wervelende collega’s binnen Mediart-Judan Medical BV. Peter is verantwoordelijk voor het inpakken van de bestellingen, maar ook voor andere klusjes draait hij zijn hand niet om. Peter is de vriendelijkheid zelve, maar kent toch één groot minpunt. Hij heeft namelijk geen verstand van voetbal. 

 

 

Tom Testers

Weekend- en vakantiekracht Tom is student Sport Management & Ondernemen aan de Universiteit van Amsterdam. Zijn handigheid met computers maakt Tom tot een gewaardeerde kracht binnen Mediart-Judan Medical. Tom is zelf actief voetballer bij v.v. Prinsenland 3, waar hij als linkshalf de spitsen voorziet van onbruikbare voorzetten.