Het Mediart-Judan Medical Team

   
Marc de Schutter
Marc is mede-eigenaar en directeur van Mediart-Judan Medical BV. Samen met zijn echtgenote Leonie geeft hij al meer dan 10 jaar met veel plezier leiding aan de groothandel. Marc staat voor een goede service en zijn credo is ‘doen wat je belooft’. Marc is een groot voetballiefhebber en is daarom voor veel voetbalverzorgers de ideale gesprekspartner. In zijn vrije tijd voetbalt Marc als technisch begaafde spits in het derde elftal van DIVO of bezoekt hij een voetbalwedstrijd in de regio.  
      

Leonie de Schutter
Leonie is als vrouw van Marc de stille kracht achter Mediart-Judan Medical BV. De kans is groot dat u door haar in de groothandel geholpen wordt wanneer u dinsdag- of donderdagavond langskomt of belt. Leonie haar grootste hobby zijn haar 3 kinderen, maar ook op de tennisbaan is ze regelmatig te vinden.

 

 

Wouter Boot
Wouter is naast Marc dagelijks in de groothandel werkzaam, waardoor u hem waarschijnlijk te spreken krijgt wanneer u belt. Wouter is zelf fanatiek voetballer en trotse aanvoerder van het eerste elftal van v.v. Steenbergen. Wouter is servicegericht, houdt ervan zaken goed te regelen en problemen te tackelen. Er wordt gezegd dat hij op het voetbalveld als verdediger dat laatste wel iets te serieus neemt.
   

   

Anita Derksen
Anita zorgt met haar energieke karakter voor een hoop leven binnen de groothandel. Anita neemt de administratie en boekhouding voor haar rekening, omdat ze erg opgeruimd is en sterk met cijfertjes. Naast haar werk is Anita moeder van 3 kinderen. Anita houdt ook veel van tennissen en gaat graag met haar gezin op ski-vakantie.

 

 

Peter van Geel
Peter is met zijn rustige persoonlijkheid een welkome aanvulling voor zijn wervelende collega’s binnen Mediart-Judan Medical BV. Peter is verantwoordelijk voor het inpakken van de bestellingen, maar ook voor andere klusjes draait hij zijn hand niet om. Peter is de vriendelijkheid zelve, maar kent toch één groot minpunt. Hij heeft namelijk geen verstand van voetbal.